top of page

Over ons

Omdat dieren het beste in ons naar boven brengen.

Van jongs af aan heb ik een grote passie voor dieren. Het was toen al duidelijk dat ik altijd dieren in mijn leven zou hebben en op die manier heb ik dan ook van mijn passie mijn werk gemaakt. Naast professionele dierenverzorger in de Zoo van Antwerpen, heb ik nu ook mijn andere dromen waar gemaakt. Namelijk enerzijds het openen van een kleinschalig dierenpension samen met mijn man, aan wie ik de passie voor dieren heb doorgegeven en anderzijds mensen helpen hun huisdieren beter te verstaan als gedragstherapeute voor huisdieren.

In ons dierenpension hebben wij plaats voor katten, konijnen, cavia’s, degou’s, hamsters, vogels of andere kleine huisdieren. Honden kunnen wij niet opvangen. Zoek je toch een oplossing voor de opvang van je hond en woon je binnen een straal van 10 km ? Dan bieden wij wel een dierenoppas aan huis aan. Kijk zeker verder op de site voor alle informatie. Wist je trouwens ook dat ons pension inbraak en brandbeveiliging heeft? Want de veiligheid van jouw huisdier is namelijk heel belangrijk voor ons!

Ben je dus op zoek naar een gezellig, warm en goed pension voor jou huisdier? Heb je wat gedragsproblemen met jou hond, kat, papegaai of een ander huisdier, dan ben je bij ons zeker op het goede adres.

 

Neem contact op met ons en wij helpen je graag verder.

bottom of page