top of page
Rescue Puppy

Dierenoppas aan huis

Woon je binnen een straal van 10 km van Bekegem (Jabbeke, Ichtegem, Oudenburg, Gistel, …) en ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbaar dierenoppas aan huis ? Dan kan je hiervoor ook bij ons terecht.

Soms is het gewoon niet mogelijk om je huisdier naar een dierenpension te brengen en heb je liever dat ze in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven. Met een dierenoppas aan huis is het toch nog mogelijk om op reis te gaan en tegelijk volledig gerust te zijn dat er goed gezorgd wordt voor jou metgezel.

Wij kunnen jammer genoeg geen honden opvangen in ons pension maar bij deze formule kan er ook voor jou hond gezorgd worden en dat in de eigen vertrouwde omgeving.

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan, die volledig aangepast kunnen worden aan jou wensen. Het toedienen van eventuele medicatie, vachtverzorging en een update zit telkens in de prijs inbegrepen. Daarnaast bieden wij met een kleine meerprijs ook de mogelijkheid aan voor het uitvoeren van extra taken, zoals het legen van de brievenbus, het water geven van je planten of eventueel dagelijks stofzuigen van bepaalde ruimtes.

Heb je andere wensen, wil je een offerte op maat of wil je graag extra informatie? Neem gerust contact op met ons en wij helpen je graag verder.

bottom of page